De gamle stuene

March 2nd, 2015

Det finnes flust av gjestegårder over hele Norge men dessverre er mange av dem i en sørgelig forfatning, og mange av dem skriker etter en kjærlig hånd, men det er håp: har du lyst til å finne deg et nytt levebrød er drømmen faktisk nærmere enn hva du skulle tro.

Å drive en gjestegård er en utrolig spennende opplevelse og noe man faktisk kan gjøre som en familie sammen. Å kunne tilby andre mennesker en tjeneste og gi dem en spesiell opplevelse vil være selve drømmen for mange, og hvis man er litt oppfinnsomme kan man faktisk skape et helt unikt tilbud som det vil kunne gå gjetord om. Dét er innstillingen man må ha og som man må jobbe mot. Det beste med å drive en gjestegård er at du faktisk kan bo selv der og dette vil gi en ekstra dimensjon til de besøkende – det blir nesten som om at du har invitert dem hjem til ditt eget hus, og dette er en nyskapende og spennende tanke.

Har du kommet over et spennende prospek? Da har du alle muligheter til å starte på nytt med livet ditt hvis du er lei av det du har gjort så langt. I dag har man mange muligheter til finansiering og det er faktisk fullt mulig å få et boliglån uten egenkapital ettersom bankene er veldig lånevillige om dagen. Husk at det finnes løsninger for alt og bankene er veldig behjelpelige med å finne dem for deg!

Og husk: du har muligheten til å servere dine gjester mat som er lokalt forankret, og dette vil bestandig være ekstremt viktig og en del av totalpakken som de kan motta. Du kan opparbeide deg noen enkle menyer som du kan tilberede raskt, og som alle gode kokker sier: har du de gode råvarene har du muligheten til å skape noe helt spesielt.