Del oss gjerne

October 8th, 2015

Har du vært på besøk hos oss eller være rundt omkring i nærmiljøet her? Hvorfor ikke spre ‘ordet’ om oss og vis vennene og familien din hvordan du har hatt det i Beiarn? Dette ville vi sette veldig stor pris på, og hvis du i tillegg har en slik blogg som brukes til reiser, så kunne kanskje dette vært et eget innlegg der?

Hvis du følger lenken vår kommer du til en flott side som sier litt om akkurat dette, og det står det mye bra å lese. Hvis du ikke har en slik side så kunne jo for eksempel turen til Beiarn vært en god start? Husk å fotografer masse og legg ut mange fine bilder av den storslagne naturen du finner her oppe.

Beiarn tilbyr nemlig både fjellandskap og maritimt landskap, og hvis du er ute etter et reisemål med et vidt spekter i opplevelsesregisteret vil en tur hit virkelig overraske deg. Du kan også krysse over fjellovergangen fra Saltstraumen og ned mot Rognan, og dette er en virkelig flott biltur hvis du liker den slags.

Kom gjerne på besøk til oss, for vi er veldig glade i de mange som tar veien hit til oss. Det er en spesiell plass og hvis du er et spesielt menneske vil du utvilsomt trives veldig godt her!