Vinterferie

February 23rd, 2016

Vinterferien er under full avvikling rundt omkring i landet, og dette betyr at mange reiser avgårde på en liten skiferie – og hos mange går turen til vårt naboland Sverige.

Det er deilig å komme seg ut av husdørene fra tid til annen og å kombinere dette med frisk luft og aktivitet er uten tvil veldig deilig. Derfor velger mange å leie seg en liten hytte i tilknytning til et alpinanlegg, og det er ingen tvil om at en dag med skikjøring og en liten tur innom after-ski gjør godt for kropp og sjel!

Spesielt godt er dette for barna i familien, og det er ekstra morsomt hvis de får lov til å være med på after-ski, men dette er det ikke alle anlegg som tillater. I Bjørkliden i Sverige er det imidlertid slik og der et det liv og røre på hotellet når man kommer inn fra bakken.

For mange er det en dyr utgift å reise på en slik tur og mange betaler med kredittkortet når de skal legge avgårde på en vinterferie som dette. Et slikt kort eller et lite lån er også fullt mulig ettersom man kan bruke pengene på hva man vil.

Gjør man dette kan man nedbetale turen over et par måneder slik at det ikke blir så stort press på økonomien over kort tid. Men uansett: hvis du vil oppleve litt bortoverski også kan vi anbefale deg en tur til vakre Beiarn hvor du finne massevis av flotte skiløper i nasjonalromantisk terreng. Å gå der i den mektige naturen er utrolig behagelig og du kan på virkelig kjenne at sjelen din blir dyppet i balsam. Å komme seg ut er vi altfor lite flinke til i dag, og had du mulgheten til å ta en lten utflukt i ferien vil vi virkelig anbefale at du gjør det.

Selv om det kan koste litt, så vil det være verdt utgiften, for en skiferie har man bare én gang i året.