Ferie i Norge

March 23rd, 2016

Verden har utviklet seg til å bli et svært urolig sted å være, og spesielt har de store byene nå blitt gjenstand for terrorangrep av aller verste sort. Det er derfor ikke så rart at mange nordmenn nå velger å feriere her i hjemlandet, og dette er noe også vi ønsker å oppfordre til.

Det er vel og bra å reise på ferie til utlandet for å få en dose sol, og det er nok ingen tvil om at mange også i år vil legge turen til Kanariøyene! Dette har vi naturligvis full forståelse for og det er jo unektelig litt deilig å få litt sol på kroppen. Sol kan man imidlertid få også i Norge og er man litt heldige kan man få fantastiske temperaturer også. Men hær nå her: det er det ikke slik at det er så rasende festlig å ligge på en strand og slikke sol hele dagen heller da – og i hvert fall ikke i fjorten dager i strekk!

Man blir jo mettet av det aller meste og det tror jeg nok man kan bli av solferien også. Mange nordmenn legger også turen over til Sverige med campingvogner og dette er nesten for en stor menneskeflytting å regne. Men hvorfor ikke legge ferien nedover veiene i Norge i stedet for. Det er jo så utrolig mange flotte plasser man kan oppleve og som man kan nyte. Når man er ferdige ett sted er det rett og slett bare å flytte seg til en annen. Hva med å sjekke ut Nordland eller Vestlandet. To fantastiske fylker som kan by på det aller meste. Spesielt Vestlandet er sjarmerende og selv om det kanskje kan være en utfordring å kjøre med vogn der så har man jo god tid til å slappe av og ta dagene til hjelp.

Nei, en ferie i Norge er noe alle burde teste ut – det kan bli en ferie ulikt alt annet du har opplevd!